Blog

Een werkgever die in mij wil investeren. Top!

Een nieuwe job is altijd een beetje springen. En dus is het fijn te weten dat je nieuwe baas ook wat vangnetten voor je klaar houdt. Bij t-groep bijvoorbeeld doen ze dat door je een opleidingstraject op maat aan te bieden. “Nee, ze gooien je hier niet voor de leeuwen”, getuigt kersvers office manager Emelien Schepens.

Het commerciële is zeker nog een uitdaging voor me, maar ik voel wel dat ik het in me heb. Ik zet hier graag mijn tanden in.

Een geweldige kans. Zo noemt Emelien Schepens haar nieuwe job bij t-groep. Want hoewel ze geen commerciële ervaring kon voorleggen, kreeg ze toch een contract als office manager aangeboden. “Mijn leidinggevende en organisatorische kwaliteiten, opgebouwd in mijn vorige job, waren blijkbaar overtuigend genoeg”, lacht Emelien. “Via opleiding zouden ze het tekort aan commerciële ervaring wel bijwerken, vertelden ze tijdens de selecties. En dat klopt, ik ben nu sinds september in dienst en zowat elke week staan er enkele dagen training in mijn agenda. Over juridische zaken, maar ook over hoe ik gesprekken met prospecten aanpak, een kandidaat interview of een nieuwe vacature behandel. Eigenlijk is het fantastisch dat t-groep zo in mij wil investeren.”

Emelien Schepens, Office Manager

Veelzijdige job

In het kantoor in Roeselare leidt Emelien een team van zes consulenten. Als office manager zorgt ze ervoor dat er een aangename sfeer is en dat iedereen goed in zijn vel zit. Open communicatie vind ik superbelangrijk. Als een medewerker met iets zit - een moeilijk gesprek met een kandidaat, een vacature die niet ingevuld raakt of een persoonlijk probleem - is het niet de bedoeling dat hij daar een maand mee rondloopt. Sowieso heb ik met iedereen afzonderlijk minstens een keer per week overleg. En als ik voel dat er iets niet goed gaat, dan zitten we tussendoor nog eens samen.” Verder staat ze in voor de administratieve werking van het kantoor, onderhandelt ze met bestaande klanten en speurt ze naar mogelijk nieuwe klanten. “Ik ga bij die bedrijven op bezoek en leg uit wat wij voor hen kunnen betekenen. Het commerciële is zeker nog een uitdaging voor me, maar ik voel wel dat ik het in me heb. Ik zet hier graag mijn tanden in.” 

Beter in balans

Ook over de combinatie werk-privé is Emelien duidelijk tevreden. “Toen ik mijn zoektocht naar een nieuwe job begon, had ik twee voorwaarden: ik wou én voldoende uitdaging én van 9 tot 5 kunnen werken. Ik dacht dat het een onmogelijke combinatie zou zijn, tot ik t-groep leerde kennen.” Tijdens een gesprek met een HR-manager vernam ze dat overuren in de organisatie erg ongebruikelijk waren, zelfs bij de leidinggevenden. En dat klonk als muziek in de oren. “Sinds mijn echtgenoot in het buitenland werkt en alleen in het weekend thuis is, heb ik behoefte aan meer regelmaat. Ik ben blij dat ik nu een beter evenwicht tussen werk en privé gevonden heb.” 

Blog

De familiale sfeer, de veelzijdigheid, het werken met mensen, de autonomie. Uitzendconsulent Thomas Van Moer heeft meer dan één goeie reden om tevreden te zijn over zijn job bij t-groep. Kunnen zijn argumenten ook jou overtuigen? Kom dan gerust eens praten in een van de kantoren.

Blog

Een nieuwe job is altijd een beetje springen. En dus is het fijn te weten dat je nieuwe baas ook wat vangnetten voor je klaar houdt. Bij t-groep bijvoorbeeld doen ze dat door je een opleidingstraject op maat aan te bieden. “Nee, ze gooien je hier niet voor de leeuwen”, getuigt kersvers office manager Emelien Schepens.

Blog

Bij t-interim, de divisie van hr-dienstverlener t-groep die zich toelegt op uitzendarbeid, tekende nieuwkomer Tahin Randriana letterlijk voor een primeur. Voor de regio Wallonië werd hij de eerste regional account manager: een uitdagende job waarin hij prospectie bij grote bedrijven combineert met de ondersteuning van lokale office managers.