Carrière bij t-groep

Collega's aan het woord

 

t staat voor talent

Alles begint bij jouw talent. Bij t-groep krijg je dan ook alle kansen om je talenten te ontwikkelen. Je krijgt de ruimte om te groeien in een op-en-top professionele omgeving die een resultaatgerichte aanpak koppelt aan respect voor je eigenheid.

Bij t-groep nemen we je ontplooiing als individu en als professional ter harte. We moedigen je niet alleen aan om je talenten te ontwikkelen, maar geven je ook de kans om onbekend terrein te verkennen en nieuwe paden te bewandelen.

Tahin - Een nieuwe functie en omgeving, maar ik voelde me meteen thuis

Bij t-interim, de divisie van hr-dienstverlener t-groep die zich toelegt op uitzendarbeid, tekende nieuwkomer Tahin Randriana letterlijk voor een primeur. Voor de regio Wallonië werd hij de eerste regional account manager: een uitdagende job waarin hij prospectie bij grote bedrijven combineert met de ondersteuning van lokale office managers.

Lees meer

Tahin Randriana, Account Manager

Van in het begin heb ik alle
ruimte gekregen om mijn ideeën
om te zetten in de praktijk.

Thomas -  Bij t-groep krijg ik alle kansen

De familiale sfeer, de veelzijdigheid, het werken met mensen, de autonomie. Uitzendconsulent Thomas Van Moer heeft meer dan één goeie reden om tevreden te zijn over zijn job bij t-groep. Kunnen zijn argumenten ook jou overtuigen? Kom dan gerust eens praten in een van de kantoren.

Lees meer

Emelien Schepens, Office Manager

Emelien - Een werkgever die in mij wil investeren. Top!

Een nieuwe job is altijd een beetje springen. En dus is het fijn te weten dat je nieuwe baas ook wat vangnetten voor je klaar houdt. Bij t-groep bijvoorbeeld doen ze dat door je een opleidingstraject op maat aan te bieden. “Nee, ze gooien je hier niet voor de leeuwen”, getuigt kersvers office manager Emelien Schepens.

Lees meer

“Mijn job? Sollicitanten aan de juiste job helpen”

Als recruitment consultant bij t-groep staat Elli Van Overloop mee aan het stuur van andermans carrière. Ze luistert, analyseert en speurt vervolgens naar de juiste matches tussen kandidaten en werkgevers. Niet simpel, maar net daarom o zo interessant. Wie springt mee aan boord bij Elli?

Lees meer

Elli Van Overloop, Recruitment Consultant